Bedrijfsuitje Friesland

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Friesland?

Dan is een bedrijfsuitje bij Glasatelier Jan Hooghiemstra een echte aanrader. Samen met collega’s of vrienden heerlijk creatief bezig zijn en bovenal veel plezier hebben. Met elkaar actief zijn schept een band en een informele sfeer om elkaar beter te leren kennen. Of je nou met een groep collega’s of vrienden bent, een workshop in het glasatelier is als bedrijfsuitje of teambuilding activiteit een schot in de roos.

Hoe ziet zo’n bedrijfsuitje er uit?

Na een warm welkom met koffie/thee en home made cake vertelt een deskundige en enthousiaste begeleiding wetenswaardigheden over het materiaal glas. Tijdens deze leuke en educatieve inleiding van het bedrijfsuitje leer je snel hoe eenvoudig de techniek is. Je gaat vlak glas beschilderen met gekleurd glaspoeder dat vermengd is met een medium. Deze ‘verf’ wordt rechtstreeks vanuit het flesje op het glas aangebracht. Penseel of kwast heb je niet nodig. Omdat glas de verf niet opzuigt kan altijd worden gecorrigeerd: gewoon de ‘verf’ er weer afvegen. Deze eenvoudige techniek maakt het bedrijfsuitje dan ook bijzonder geschikt voor iedereen. In de glasoven worden de werkstukken later gevormd tot ware kunstwerken met schitterende kleuren.

Keuze mogelijkheden voor bedrijfsuitje:

  • Basis workshop (waxinelicht houder + schaal 20 x 20 cm) € 29,50 per persoon.
  • Vrolijke Vogels klein (inclusief standaard) € 34,50  per persoon.
  • Vrolijke Vogels groot (inclusief klem + buis) € 49,50 per persoon.
  • Sieraden (3 halskettingen + schaaltje) € 37,50 per persoon.

Een bedrijfsuitje of teambuilding workshop duurt twee uren. De prijs is altijd inclusief thee/koffie en home made cake. Een bedrijfsuitje is mogelijk voor groepen van minimaal 6 tot maximaal 25 personen.

Bedrijfsuitje als teambuilding.

Een zeer origineel en verrassend bedrijfsuitje waarin collega’s een gezamenlijk werkstuk maken. Deze teambuilding activiteit is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Tijdens de workshop beschilder je een stuk glas met gekleurd glaspoeder. Als iedereen z’n werkstuk klaar heeft worden alle stukken aan elkaar gelegd en worden ze in de glasoven tot één geheel versmolten. Het eindresultaat van de teambuilding workshop kan een wandlamp, bijzettafel, raamhanger, tafelschaal, of wandpaneel zijn. Een kleurrijk kunstwerk voor in het bedrijf of een bijzonder geschenk voor een vertrekkende of jubilerende collega.

Combineer het bedrijfsuitje met een high tea, vergadering, diner of wandeling bij landgoed Stania State op steenworp afstand van ons glasatelier.

Agenda

wo 17 juli, do 18 juli, vr 19 juli, do 22 aug.
    Agenda overzicht