Kunst in de Trynwâlden

Een nieuw project van het BOB waardoor inwoners van de Trynwâlden kunnen kennismaken met verschillende kunstenaars en hun kunstvormen in de Trynwâlden: Geartsje Dupon, Jan Hooghiemstra en Henk de Lange.

Iedereen vanaf 8 jaar en ouder kan aan de verschillende workshops meedoen. De bedoeling is dat je/ u deelneemt aan een workshop van een lokale kunstenaar die u aanspreekt. Het centrale thema bij alle workshops is “Het mooie van de Trynwâlden”.

Nadat de workshops hebben plaats gevonden wordt het project afgesloten met een expositie waarbij alle deelnemers zijn of haar kunstwerk kunnen exposeren.

Kortom wat uw leeftijd ook is, de workshop spreekt u aan, geef u dan op voor een kunstworkshop!

Het is ook leuk om één van deze workshops te volgen samen met uw zoon of dochter, pake of beppe, broer of zus. Iedereen is welkom!

Workshop GLAS olv Jan Hooghiemstra
Tijdens deze workshop wordt er verteld over glaskunst waarna iedereen zelf aan de slag kan met een werkstukje.

Daarnaast maakt iedereen een werkstuk dat onderdeel vormt van een groter geheel. Dit groepswerkstuk krijgt een mooie plaats in het BOB-gebouw!

Data Workshop
Woensdag 12 oktober ‘s middags van 13.30 uur tot 15.30 uur
Woensdag 12 oktober ‘s avonds van 19.30 uur tot 21.30 uur

Voor het volgen van deze workshop wordt een eigen bijdrage van € 5,00 gevraagd.

Aanmelden voor bovenstaande kunstworkshop kan door te bellen naar het BOB-gebouw tel: 06 16 533 568 of te mailen naar scw-bob@chello.nl

Agenda

wo 17 juli, do 18 juli, vr 19 juli, do 22 aug.
    Agenda overzicht