Personeelsuitje Friesland

Tijdens het personeelsuitje maak je op een heel ongedwongen en enthousiaste wijze kennis met glas; een materiaal dat we allemaal wel kennen maar waar we eigenlijk maar weinig van weten.

Personeelsuitje voor iedereen.

Glas mag zich in een steeds grotere belangstelling verheugen. Toch zijn er maar weinig mensen die al een keer met het materiaal gewerkt hebben. Dit personeelsuitje is daarvoor een uitgelezen kans. Een gemakkelijke techniek die leidt tot prachtige resultaten. Tijdens een basisworkshop wordt een vlak glasplaatje beschilderd met vloeibaar glas Dit is geen verf maar gekleurd glas dat is fijngemalen en vermengd met een medium zodat het zich gemakkelijk als verf laat verwerken. Maar liefst 16 schitterende kleuren staan ter beschikking.

Personeelsuitje waar je wat aan overhoudt.

De beschilderde glasplaatjes gaan daarna in een speciale glasoven waar ze worden verhit. Hierdoor smelt de opgebrachte laag ‘verf’ in het glasplaatje. Ook krijgt het werkstuk nu de definitieve vorm. Een glasplaat gelegd op een mal neemt door de verhitting de vorm van de mal aan waardoor het eindresultaat bijvoorbeeld een prachtige schaal of vrolijke vogel wordt. Deelnemers aan een bedrijfsuitje vertellen vaak enthousiast en trots over hun eigen gemaakte kunstwerken.

Personeelsuitje met veel mogelijkheden.

Tijdens het personeelsuitje is het mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de individuele deelnemers. Het is niet noodzakelijk dat iedereen hetzelfde maakt. Er mag ook een keuze worden gemaakt uit de verschillende mogelijkheden:

  • Basis workshop (waxinelicht houder + schaal 20 x 20 cm) € 29,50 per persoon.
  • Vrolijke Vogels klein (inclusief standaard) € 34,50  per persoon.
  • Vrolijke Vogels GROOT (inclusief klem + buis) € 49,50 per persoon.
  • Sieraden (3 halskettingen + schaaltje) € 37,50 per persoon.

Reserveer nu een 2 uur durend personeelsuitje via de mail
of bel 06 16 533 568

 

 

Agenda

di 5 juli, wo 6 juli, ma 11 juli, wo 13 juli, do 14 juli
vr 20 mei, wo 6 juli, za 16 juli
    Agenda overzicht